Du er her

Våre medarbeidere

Olivia BOenheten er en kunnskapsbedrift der medarbeiderne er vår viktigste ressurs. For å lykkes i vårt arbeid tror vi på fagpersoner som opptrer med respekt, kunnskap og følelse i hvert møte med den enkelte, samt jobber fokusert, effektivt og målrettet. Vi tilstreber oss på å være skapende voksne og stolte idealister som er lidenskapelig opptatt av å oppnå resultater sammen med barna og ungdommen.

Engasjerte medarbeidere

Dyktige og engasjerte medarbeidere er vår viktigste ressurs og utgjør nøkkelen til vår fremgang og suksess. Gjennom vår rekruttering og utvikling av kompetente medarbeidere står vi godt rustet til det økende kravet til profesjonalitet og kompetanse innen omsorg.

For å beholde de beste medarbeiderne arbeider vi kontinuerlig med å utvikle oss som en interessant og spennende bedrift, og en attraktiv arbeidsgiver som tilbyr gode arbeidsplasser der flinke mennesker har lyst til å jobbe.

Jeg er stolt over å si at jeg jobber i BOenheten."

Trygghet, omsorg og kjærlighet

For å utøve trygghet, omsorg og kjærligheten til barna og ungdommene i BOenheten har vi stort fokus på at alle de voksne innehar gode verdier, er snille og empatiske, og at de kan kombinere omsorg/ kjærlighet i tillegg til å kunne sette grenser.

Opplæring og kompetanseutvikling

For å sikre at våre medarbeidere opptrer i henhold til våre verdier og kan levere god kvalitet, arbeider vi aktivt med opplæring, samarbeid og kompetanseutvikling. I BOenheten gjør vi ikke forskjell på om medarbeidrene er vikarer, fast ansatte eller oppdragsgivere. Alle må igjennom et introduksjonskurs/opplæringsplan som skal bidra til kvalitet, effektivitet, samarbeid og trivsel.

Samarbeidsklima er åpent, tøft og konfronterende. Det skilles skarpt mellom person og sak."